Ποιό παιχνίδι ήταν και είναι το αγαπημένο σας; (δεν χρειάζεται να είναι μόνο ένα)
Ξεκινάω λοιπόν εγώ.
1) Metal gear Solid
Απίστευτη πλοκή, Τρομερό Story, Τα Bosses φανταστικά, γενικά το παιχνίδι με συγκίνησε και συνεχίζει να με συγκινεί 13 χρόνια μετά!!
2) Final Fantasy Series (<3 Square Enix)
Αν κάτσω να αναλογιστώ πόσες ώρες έχω χάσει απο τη ζωή μου παίζοντας τα Rpg της SquareEnix θα αναλογούσανε σε 1 ζωή ενός μικρού παιδιού! Γραφικά που σε μαγεύουν, πολύ μπροστα από την εποχή τους, χαρακτήρες που αγάπησα και μίσησα όλοι σε ένα ποτ πουρί φαντασίας και περιπέτειας!
3)ObsCure
Ένα παιχνίδι που πολλοί το παρομοιώσανε με μια φτηνή κόπια του Sillent Hill. Δεν θα διαφωνήσω αλλά δεν θα συμφωνήσω κιόλας. Το παιχνίδι παρουσιάζει ένα 2-player campaign ανόμοιο με ό,τι είχαμε δει πριν το 2005 όπου και παρουσιάστηκε. Το πλέον παρεϊστικο παιχνίδι τρόμου δεν άφησε κανέναν μας ανικανοποήτο.
4)Metro 2033
Το πολυαναμενόμενο Post-Apocalyptic game της Thq ήταν γεγονός. Μετά την έκδοση του βιβλίου του Dmitry Glukhovsky που έκανε πάταγο σε Ασία και Ευρώπη, ήρθε το Game για να προσθέσει ένα λιθαράκι επιτυχίας για τον ρώσο συγγραφέα. Απο τα καλύτερα FPS που έχω παίξει που δεν είναι στύλ προχωράω και σκοτώνω ό,τι κινείται (βλ. Crysis 2, Battlefield 2), το παιχνίδι έχει μια ευρεία γκάμα κακών (villains) απο κουμμουνιστές και ναζί μέχρι μεταλαγμένους τυφλοπόντικες και εξωγήινους.