Total Members Voted: 19
PC mastur racu.Όπως λέει ο χοκ,κανείς δε λέει πως η κονσόλα είναι καλύτερη απο έναν υπολογιστή όσο αφορά τις δυνατότητες πάνω σε ένα παιχνίδι οι υπόλοιπες σάλτσες για επεξεργασία βίντεο,εικόνας ή στρεαμ ή κατέβασμα παιχνιδιών είναι άσχετες για το 90% των ανθρώπων που παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή.Όσο αφορά για το lol ή το CS GO ή το wow. Και οι κονσολες έχουν online είτε multiplayer είτε vs και υπάρχουν αντίστοιχα παιχνίδια όπως το fifa ή το nba 2k ή το gta v, που κατά βάσει προσφέρουν το ίδιο πράγμα. Θα μου πεις τώρα μπορείς να τα παίξεις και στο pc αυτά τα 3 παιχνίδια,βεβαίως και μπορείς αλλά τι θα κερδίσω πχ στο fifa; εξτρα fps; updgraded graphics; δε τα χρειάζομαι. Το ίδιο ισχύει για το lol πχ,δηλαδή αν γυρίσει κανείς και μου πει οτι παίζει αυτό το παιχνίδι ή το cs για τα fps,τα γραφικά και άλλες χίλιες δύο αρλούμπες θα γελάσω με αυτόν/ην(#2017 #ίσα_δικαιώματα).Η αίσθηση ανωτερώτητας (και απο τις 2 πλευρές είναι εκνευριστική και ηλίθια). Δε θα μιλήσω για casual gaming,αλλά αν είσαι gamer και θες να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε ένα παιχνίδι θα πάρεις pc το οποίο κοστίζει δεν είναι ξεκάθαρα value for money ειδικά για κάποιον που θέλει να πάρει καινούργιο και να παίζει το pubg σε ultra high settings(φέρνω ένα παράδειγμα).Τέλος δεν είναι μόνο το online gaming αυτό που μετράει στο αν ένα παιχνίδι είναι καλό και αν θέλω να παίξω online lol,cs,pubg πάω σε ένα battlenet με την παρέα και παίρνω την δόση μου.
Quote from: NikosV20 on October 28, 2017, 09:40:27 PMΣυνεπώς.......... ως χρήστης του PS4 πλέον κάνω ένσταση για τις φοτο και ζητώ BAN για τον GioRgSaVv Οφειλω να πω πως δεν ζηταμε να φαει μπαν καποιος καθως μπορει να την παθεις ο ιδιος μετα.Περα απο αυτο,δε λεω κατι για το τοπικ ακομα,απλα μην ξεφυγετε.Επισης στις πληροφοριες του giorg υπαρχουν ανακριβιες ειδικα στις φορητες κονσολες...ειναι λες κ τελευταια φορα που επαιξε φορητη κονσολα ηταν το 2000,καλα που δεν ειπε πως ειναι ασπρομαυρα ολα δλδ.Οσο για τις κανονικες κονσολες δε πανε μονο yt...εγω ολα μου τα βιντεο τα εχω φτιαξει στο ps4 ξερω γω
Συνεπώς.......... ως χρήστης του PS4 πλέον κάνω ένσταση για τις φοτο και ζητώ BAN για τον GioRgSaVv
Quote from: Yahazugiri7 on October 29, 2017, 09:06:41 AMQuote from: NikosV20 on October 28, 2017, 09:40:27 PMΣυνεπώς.......... ως χρήστης του PS4 πλέον κάνω ένσταση για τις φοτο και ζητώ BAN για τον GioRgSaVv Οφειλω να πω πως δεν ζηταμε να φαει μπαν καποιος καθως μπορει να την παθεις ο ιδιος μετα.Περα απο αυτο,δε λεω κατι για το τοπικ ακομα,απλα μην ξεφυγετε.Επισης στις πληροφοριες του giorg υπαρχουν ανακριβιες ειδικα στις φορητες κονσολες...ειναι λες κ τελευταια φορα που επαιξε φορητη κονσολα ηταν το 2000,καλα που δεν ειπε πως ειναι ασπρομαυρα ολα δλδ.Οσο για τις κανονικες κονσολες δε πανε μονο yt...εγω ολα μου τα βιντεο τα εχω φτιαξει στο ps4 ξερω γω Τι εννοείς... κάνεις gaming video sto youtube?
Προσωπικα πιστευω πως ο μονος λογος για να παρει καποιος κονσολα ειναι το value for money που λενε και η ανεση του καναπε.