Αρχικά θέλω να αναφέρω ότι δεν καταλαβαίνω τον λόγο που κάποιος μπορεί να προτιμήσει έναν φορητό υπολογιστή για games....

Αλλά όπως βολεύεται κανείς!!!
Ποτέ μου δεν έχω αγοράσει κονσόλες εκτός από τα λεγόμενα polystation ξέρετε απο αυτά που πουλάνε στα πανηγύρια και στα παζάρια ή για να το θέσω καλύτερα πουλούσαν! Δεν μπορώ να πω και εγώ πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό να πάρω ένα ps, έχω παίξει αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν μπορώ να πω ότι έχω κατάενθουσιαστεί, μου την δίνει πάρα πολύ ο χειρισμός με το χειριστήριο δεν μπορώ να το βολέψω με τίποτα.
Είμαι φαν του pc αλλά δεν γίνετε να ακυρώσω τελείως το ps ή το xbox, σου δίνουν διαφορετικό gameplay έχει διαφορετικό επίπεδο interface δεν μπορώ να πω ότι είναι μεγαλύτερο, αλλά standar είναι εντελώς διαφορετικό, δεν μου αρέσει προσωπικά το multyplay στις κονσόλες, το θεωρώ χαζό και βαρετό, είναι ωραίο να παίζεις καπ και που κανα ματσάκι pro ή fifa, ΝΒΑ κτλ με κανα φιλαράκι αλλά αυτό μπορείς να το απολαύσεις και στο νετακι της πλατείας έτσι πιστεύω.
Καλά δεν με λες και κανέναν τρομερό gamer αλλά το l2, το wow, το aion, το lolακι μου και καμιά DOTA θα τα παίξω, επίσης θα έδινα τα πάντα για το τρομερό "god of war" στο ps
Αν σκεφτούμε το κοστολόγιο που χρειάζεται για το καθένα δεν μπορούμε να πούμε ότι το ένα συμφέρει περισσότερο από τα άλλα, ας πάρουμε για παράδειγμα το assassin όλη την σειρά για κάθε πιο νέο game θες και καλύτερα χαρακτηριστικά στο pc σου γιατί αλλιώς όχι δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις το παιχνίδι αλλά πολλές φορές δεν θα σου το ανοίξει καν οπότε είναι ή μια ή άλλη, ή θα πάρεις μία κονσόλα με 300-500 euro και θα ξέρεις ότι μπορείς να παίζεις μόνο τα παιχνίδια τα οποία είναι για την εκάστοτε κονσόλα ή θα πάρεις ένα pc με μία 500ρα έτοιμο με μεσαία χαρακτηριστικά που θα παίξεις πάλι συγκεκριμένα games σίγουρα περισσότερα αλλά όχι όλα!

Αλλά θα μου πει κανένας, αν θες να παίζεις games δε θα πάρεις έτοιμο pc θα το φτιάξεις μόνος σου, έτσι ώστε με τα ίδια λεφτά και λίγα περισσότερα βεβαίως θα μπορείς να έχεις το gameplay που θες, αλλά όμως τι θα γίνει με τις νέες εκδόσεις?
Εγώ θέλω να το σκεφτώ ποιο πρακτικά δηλαδή με το να πάρεις ένα pc πιστεύω ότι είναι μια επένδυση εκτός από τα games μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα, που σαφώς δεν μπορείς να τα κάνεις με την κονσόλα!!!