Author Topic: Batman: Arkham Knight  (Read 1638 times)

eminemlp

 • Sick Team
 • Anime King
 • *
 • Posts: 854
 • We're all living in each other's paranoia.
  • View Profile
Batman: Arkham Knight
« on: October 27, 2014, 06:19:16 PM »
  Batman: Arkham Knight

  Το Batman: Arkham Knight είναι ο επερχόμενος τίτλος των Rocksteady Studios και Warner Bros, σε συνεργασία πάντα με την Interactive Entertainment και την Microsoft Windows για το Playstation 4 και το Xbox ONE αντίστοιχα. Βασισμένο στον κλασικό super hero της Dc Comics, ο 4ος αυτός τίτλος της σειράς είναι διάδοχος του Batman Arkham Origins που κυκλοφόρησε η Warner Bros. Games Montréal το 2013. Ο Kevin Conroy για ακόμη μια φορά θα δώσει την φωνή του στον σκοτεινό ιππότη του Gotham. Το game έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου του 2015.  Η ιστορία του παιχνιδιού εξελίσσεται ένα χρόνο μετά από τα γεγονότα του Batman: Arkham City (2011), καθώς ακολουθεί τον Batman στο απόγειο των ικανοτήτων του να πολεμάει τον Scarecrow, ο οποίος επέστρεψε στο Gotham City για να ενώσει τους μεγαλύτερους εχθρούς του Batman με τελικό στόχο την δολοφονία του σκοτεινού ιππότη.


  Πολλά gadgets και gameplay στοιχεία  από προηγούμενα games της σειράς Arkham επιστρέφουν, συμπεριλαμβανομένου των grapnel gun, line launcher, batarangs, το σύστημα countering και τέλος το detective vision. Πλέον, ο Batman θα μπορεί να χρησιμοποιεί κάποια από τα gadgets όπως τα batarangs και το line-launcher καθώς πετάει πάνω από το Gotham. Ο παίκτης θα μπορεί να πετάει με τον Batman (κλασικά) με την χρήση της μπέρτας του, η βασική διαφορά στο σύστημα πτήσης είναι πως αυτή την φορά το gliding θα γίνεται για περισσότερη ώρα και σε συνεργασία με την χρήση των gadgets θα δίνει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ανύψωση και απότομη αλλαγή κατεύθυνσης άρα και ευκολία σε πτήσεις μεγαλύτερης απόστασης. Ακόμα, θα υπάρχει ένα νέο είδος batarang το οποίο θα είναι ικανό να συλλέξει πληροφορίες για το περιβάλλον τριγύρω.
  Αλλαγές υπάρχουν και στο σύστημα μάχης. Πλέον ο παίκτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί συνδυασμό επιθέσεων σε ζαλισμένους εχθρούς χωρίς να χαλάει το σερί. Επίσης θα μπορεί να αποφύγει επιθέσεις εχθρών και έπειτα να τους πετάει πάνω σε άλλους προκαλώντας έτσι μεγαλύτερη ζημιά. Όλοι οι εχθροί, πλέον, θα μπορούν να χρησιμοποιούν charge και tackle επιθέσεις, κάτι που στα προηγούμενα παιχνίδια έκαναν μόνο οι μεγαλόσωμοι.  Ο Batman θα μπορεί να φτάσει σχάρες από μεγαλύτερη απόσταση και επιπλέον να κρέμεται απευθείας αντί να στέκεται πάνω σε αυτές. Επιπλέον το "Fear Takedown" σύστημα είναι ενισχυμένο καθώς θα μπορεί πλέον να νικήσει έως και 3 εχθρούς στη σειρά αρκεί να παραμείνει απαρατήρητος, κάθε φορά που ο Batman κατατροπώνει  ένα εχθρό ο χρόνος επιβραδύνεται και έτσι ο χρήστης μπορεί να σκεφτεί την επόμενη επίθεση. Επικίνδυνα αντικείμενα όπως ηλεκτρογεννήτριες μπορούν να γίνουν κομμάτι της μάχης δημιουργώντας έτσι καταπληκτικές "επιθέσεις περιβάλλοντος".Ο Batman θα μπορεί να αφοπλίζει εχθρούς που κρατάνε όπλα όπως μπαστούνια κ.λ.π. και να τα χρησιμοποιεί για να επιτεθεί κάποιες φορές πριν σπάσουν. Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι που είναι εξοπλισμένοι με όπλα που μπορούν να κάνουν σημαντική ζημιά στον Batman. Το παιχνίδι επιπλέον περιέχει "controller rumble-driven" και "hacking mini game" καθώς και τα "Riddler Trophies" επιστρέφουν.  Batmobile
  Στο παιχνίδι θα περιλαμβάνεται και το Batmobile ως drivable όχημα. Το αλεξίσφαιρο όχημα θα μπορεί ο χρήστης να το καλέσει σε οποιοδήποτε σημείο αυτός επιθυμεί ενώ είναι με τα πόδια ή στον αέρα. Το όχημα έχει τις ιδιότητες να πραγματοποιεί άλματα, speed boosts, επιτόπου περιστροφή, να διαλύει αντικείμενα όπως δέντρα και να ρίχνει πυρά τα οποία θα καταστρέφουν οχήματα αντιπάλων. Ο Batman  θα μπορεί να εκτινάσσεται και να ξεκινάει gliding πάνω από το Gotham. Κάποιοι εχθροί θα τρέχουν προς το σημείο που θα βρίσκεται το Batmobile προσπαθώντας να το καταστρέψουν έτσι θα χρειάζεται ο Batman να τους επιτεθεί ενώ κάποιοι θα χάνουν από το αυτόματο αμυντικό σύστημα του οχήματος. Όπως και ο Batman, έτσι και το Batmobile θα έχει upgrades με νέες ιδιότητες. Χρήση του Batmobile θα απαιτείται και για την απόκτηση κάποιων Riddler Trophies. To Batmobile θα έχει δύο modes τα "Pursuit" και "Battle" τα οποία θα εναλλάσσονται οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο παίκτης. Το "Pursuit mode" βοηθάει να πηγαίνει ο χρήστης από περιοχή σε περιοχή και για να φέρει εις πέρας κάποια "driving challenges". Στο "Battle mode" το Batmobile γίνεται κάτι σαν τανκ και επιτρέπει κίνηση 360 μοιρών ενώ έχει ολόκληρο οπλοστάσιο που θα δίνει πολλές επιλογές ανάμεσα σε Valcan gun, για γρήγορες επιθέσεις, πυραύλους για wide-raging επιθέσεις και άλλα. Τέλος το Batmobile θα ελέγχεται και από απόσταση όταν ο παίκτης βρίσκεται στο εσωτερικό κτηρίων βοηθώντας έτσι στην λύση μυστηρίων.  Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις :
  • Retail Edition  • Batman Statue Edition  • Batmobile Edition

  [/list]


  "Evening The Odds"


  "Father to Son"  Batmobile Battle Mode Gameplay
  « Last Edit: October 27, 2014, 06:25:43 PM by eminemlp »

  A screen isn't a portal to the "video-games" world. I know... I've tried!

  CrusadeAragon

  • Anime Legend
  • *
  • Posts: 1128
  • China girls all the Money <3
   • View Profile
  Re: Batman: Arkham Knight
  « Reply #1 on: October 27, 2014, 06:24:43 PM »
  μπραβο eminemlp πολυ ωραιο το τοπικ σου :) Θα δουμε αν ειναι καλο οπως τα αλλα :)

  eminemlp

  • Sick Team
  • Anime King
  • *
  • Posts: 854
  • We're all living in each other's paranoia.
   • View Profile
  Re: Batman: Arkham Knight
  « Reply #2 on: October 27, 2014, 06:32:40 PM »
  μπραβο eminemlp πολυ ωραιο το τοπικ σου :) Θα δουμε αν ειναι καλο οπως τα αλλα :)

  Ευχαριστώ! Τι να πω μακάρι... Με τόσες καθυστερήσεις και αλλαγές στην ημερομηνία ελπίζω να τους βγει καλή δουλειά!.....

  A screen isn't a portal to the "video-games" world. I know... I've tried!

   


  SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal