Quote from: lucy on October 20, 2012, 06:24:34 PMQuote from: lordkutsunas on October 20, 2012, 05:03:23 PMπολυ ωραιο επεισοδιο το σημερινο.. αυτο το συστημα με τις θερμιδες ειναι πολυ χρησιμο..τα ρουχα που αλλαζουν θυμιζουν simsSpoiler: showkougami-akane : εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος !!! χαχαχαχα Spoiler: show Ωραια θα ηταν αν ηταν μαζι μου φαινεται προς τα εκει παει το πραγμα !!
Quote from: lordkutsunas on October 20, 2012, 05:03:23 PMπολυ ωραιο επεισοδιο το σημερινο.. αυτο το συστημα με τις θερμιδες ειναι πολυ χρησιμο..τα ρουχα που αλλαζουν θυμιζουν simsSpoiler: showkougami-akane : εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος !!! χαχαχαχα Spoiler: show Ωραια θα ηταν αν ηταν μαζι
πολυ ωραιο επεισοδιο το σημερινο.. αυτο το συστημα με τις θερμιδες ειναι πολυ χρησιμο..τα ρουχα που αλλαζουν θυμιζουν simsSpoiler: showkougami-akane : εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος !!! χαχαχαχα
Quote from: lordkutsunas on October 20, 2012, 06:57:48 PMQuote from: lucy on October 20, 2012, 06:24:34 PMQuote from: lordkutsunas on October 20, 2012, 05:03:23 PMπολυ ωραιο επεισοδιο το σημερινο.. αυτο το συστημα με τις θερμιδες ειναι πολυ χρησιμο..τα ρουχα που αλλαζουν θυμιζουν simsSpoiler: showkougami-akane : εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος !!! χαχαχαχα Spoiler: show Ωραια θα ηταν αν ηταν μαζι μου φαινεται προς τα εκει παει το πραγμα !! χαχα εγω δεν πιστευω να γινει ετσι
Quote from: lucy on October 20, 2012, 07:00:15 PMQuote from: lordkutsunas on October 20, 2012, 06:57:48 PMQuote from: lucy on October 20, 2012, 06:24:34 PMQuote from: lordkutsunas on October 20, 2012, 05:03:23 PMπολυ ωραιο επεισοδιο το σημερινο.. αυτο το συστημα με τις θερμιδες ειναι πολυ χρησιμο..τα ρουχα που αλλαζουν θυμιζουν simsSpoiler: showkougami-akane : εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος !!! χαχαχαχα Spoiler: show Ωραια θα ηταν αν ηταν μαζι μου φαινεται προς τα εκει παει το πραγμα !! χαχα εγω δεν πιστευω να γινει ετσι κι εγώ αυτό πιστεύω για κάποιο λόγο... Δύσκολα να γίνει
Spoiler: showΚαι εγώ πιστεύω θα τα φτιάξουν αυτοί οι 2 ( kougami-akane ) πιστεύω κάπου στο 16ο - 17ο επεισόδιο θα είναι είδει μαζί
Quote from: Narutonaruto on October 20, 2012, 07:24:59 PMSpoiler: showΚαι εγώ πιστεύω θα τα φτιάξουν αυτοί οι 2 ( kougami-akane ) πιστεύω κάπου στο 16ο - 17ο επεισόδιο θα είναι είδει μαζί ε τότε μακάρι να γίνει όπως το λες! αυτό θα σημαίνει ότι ο σεναριογράφος του pp είναι ενεργό μέλος της κοινότητάς μας, εδώ!