Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Feitan

Pages: 1 [2] 3 4 ... 295
8
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΝΤΑΝΕΡΙΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!

Μόνο Γιάνναρος ρε φίλε.

Δε θέλω χαρούμενο τέλος στο Got δεν είναι του στυλ του,κάτι γλυκαναλατο προβλέπω.

Κάτι μου λέει το επ που έρχεται θα γίνει της που..

9
Anime / Re: Ποια anime βλέπετε αυτό το καιρό;
« on: December 16, 2018, 12:56:05 PM »
Είδα που λέτε τον (50λεπτο) πιλότο του νέου SAO... Εντυπωσιάστηκα αρκετά με το πρώτο μισό, που είναι τελείως διαφορετική ιστορία, ενώ επιτέλους το A1 έβαλε animation που να μην φαίνεται σάπιο (με εξαίρεση κάποιες ατέλειες και κάτι CGI που δεν πείθουν), ενώ τα εφέ φωτισμού θυμίζουν όντως άλλο studio (φτάνει να μην ρίξουν το budget στα επόμενα επεισόδια - όπως κάνουν πάντα)! Τώρα μεν στο δεύτερο μισό ξαναγίνεται το SAO που αγαπάμε να μισούμε (brainless χαβαλές δηλαδή), αλλά κι έτσι ακόμα, έχει πια βελτιωθεί προς το καλύτερο, μιας και οι μάχες είναι επιτέλους σωστά χορογραφημένες, ενώ οι χαρακτήρες δεν φαίνονται πια τόσο retarted όσο τους ξέραμε, lol! Το cliffhunger τώρα μπορεί να είναι προβλέψιμο σε όποιον διάβασε τα novels, αλλά είναι όντως απρόσμενο σε οποιονδήποτε άλλο! Με λίγα λόγια είναι πολύ υποσχόμενο, κι ενώ θα ήταν υπερβολή να πούμε από τώρα ''SAO sucks no more'' (μιας και κανείς δεν εγγυάται αν θα χαλάσει αργότερα), αλλά φαίνεται να αφήνει σιγά-σιγά πίσω την κακή του φήμη, οπότε αξίζει σίγουρα μια ευκαιρία! Θέλω πολύ τώρα να δω πως θα πάει στην συνέχεια!

EDIT:
Είδα και το δεύτερο σήμερα! Αποκτά ενδιαφέρον!

Και μόνο που είχα δει οτι το 1ο επ θα ήταν 50 λεπτά δε το ξεκίνησα δε θα άντεχα χαχα


10
Manga / Re: One Piece Manga *spoiler warning*
« on: November 04, 2018, 12:37:24 AM »
Δε θα με ενοχλούσε αν o Luffy μέχρι να φτάσει στον Kaido θα κέρδιζε τους αντιπάλους χωρίς να φτάνει κυριολεκτικά στα όρια του.Μειώνει την προπόνηση που έκανε κατ'εμε.

Και συμφωνώ με τον Giorgsav όσο αφορά τα power-up,haki και πάλι haki,πολύ σωστά point.

anw ας δούμε πως θα εξελιχθεί όλο το arc έχουμε τουλάχιστον μισό χρόνο ακόμα.(ας υποθέσουμε οτι ο kaido είναι πιο ευάλωτος μεθυσμένος,ας πιαστούμε εκεί για στρατηγική. πχ μάχη με Croco-boy στην Alabasta)

11
Manga / Re: One Piece Manga *spoiler warning*
« on: November 03, 2018, 04:53:34 PM »
Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έφαγε one shot o Luffy αυτό λέει πολλά για το γράψιμο του oda πάνω στον Kaido.

Το θέμα βέβαια είναι οτι όλο το saga αφορούσε τον Kaido,απο PH μέχρι τώρα και υπήρξε στο ενδιάμεσο η διαπλοκή με την Big Mom,θα ενοχληθώ αν δεν τον ρίξει εδώ ο Luffy δεν είναι απλά τεσταρω νερά όπως την Big Mom(δεν ήταν ποτέ ο σκοπός να πέσει),απλά δε το βλέπω να γίνεται με αυτά τα δεδομένα,θα μπορούσε να crusharei η Big Mom τα πάντα αλλά μετά έτσι χάνεται το plot και υπάρχει χάος. Έχω την αίσθηση πως ο Oda σιγά σιγά γράφει τον εαυτό του σε μια γωνία.

Αν δεν μπορεις να νικησεις καποιον σε 1vs1 τι Pirate King θελεις να γινεις?
Ποτέ δεν ήταν θέμα του ποίος είναι πιο δυνατός και η μάχη. Αν ήταν έτσι πειρατές όπως Shanks,Whitebeard,Kaidou θα ήταν ήδη Pirate King.

Θα βοηθούσε σίγουρα να μπορεί να σταθεί μόνος του ο Luffy δεν θα διαφωνήσω,απλά όχι για τον λόγο που αναφέρεσαι αλλά τι στο διάλο 2 χρόνια προπόνηση έκανες για να θες βοήθεια σε όλες σου τις μάχες; Εδώ ο Oda πρέπει να βρει την λεπτή γραμμή ώστε να γραφτεί σωστά ο χαρακτήρας του,να μην βγει overpowered αλλά ούτε να βγει irrelevant η "προπόνηση".

12
Manga / Re: One Piece Manga *spoiler warning*
« on: October 23, 2018, 07:19:51 PM »

13
Manga / Re: One Piece Manga *spoiler warning*
« on: October 19, 2018, 06:14:08 PM »
Ρε παιδιά ποιος είναι ο shutenmaru? Τον έχουμε ξαναδεί? Μίλησαν ξανά για αυτόν? Με τους καλούς είναι ή τους κακούς?


Εγινε αναφορα στο chapter 917. Αυτό που μου δείχνει είναι ένας που κλέφτης που κλέβει και απο τους κακούς και τους καλούς,οπότε στο τέλος θα μας βγει καλός χαρακτήρας,ίσως να είναι και ένας απο τους 3 σαμουράι( ναι ξέρω δεν συμβαδίζουν τα ονόματα)

14
Manga / Re: One Piece Manga *spoiler warning*
« on: October 04, 2018, 12:02:25 PM »
Kin'emon:Το πιο σημαντικό κομμάτι του σχεδίου είναι να μην εκτεθούμε

Luffy:Μάλιστα

10 ευρώ οτι θα γίνουν ΠΑΛΙ σκάτα,στο προηγούμενο arc πάλι τα ίδια είχαμε.

Χαίρομαι πάρα πολύ που ήταν απλοικος με το time travel,είχε την ικανότητα η γυναίκα του oden τη χρησιμοποίησε και άφησε τον εαυτό της να πεθάνει,απλό. Βέβαια εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον και ίσως ενοχλητικό κομμάτι η κόρη γιατί δε σώθηκε; (inc theories :P )

Pages: 1 [2] 3 4 ... 295