Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Yahazugiri7

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Gaming / One Piece Pirate Warriors 4!!!
« on: July 06, 2019, 11:33:19 AM »
Μετά από 4 χρόνια επιτελούς ανακοινώθηκε το 4o παιχνίδι στη σειρά αυτή,με το μικρο αυτό teaser που μας δείχνει gear 4 (πολλά 4ρια βλέπω :P) και την Big Mom.Nα σημειωθεί πως στο logo του παιχνιδιού βλέπουμε ένα σημάδι από το ρόπαλο του Kaido όποτε πιστεύω είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως είναι μέσα και εκείνος 8) Wororororororo
To παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2020 για PS4,Xbox One,Nintendo Switch και PC.2
One Piece / One Piece Discord Server
« on: June 13, 2018, 08:10:38 PM »
Πρόσφατα έφτιαξα έναν σέρβερ στο Discord για Έλληνες φαν του one piece,όπου το κύριο θέμα θα είναι φυσικά το one piece αλλα μπορούμε να λέμε και για άλλα άνιμε ή ακόμα και γενική συζήτηση φυσικά.
Δεν είναι της ομάδας ο σέρβερ αλλά δικός μου (θα μπορούσατε να πείτε πως είναι αρα 2% sick ::) ) σε περίπτωση που κάποιος μπερδευτεί.
Για όσους δεν ξέρετε το discord είναι εφαρμογή για pc και κινητό,αλλά μπορεί κανείς να μπει και απο τον browser,όπως στο facebook πχ
Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου γράψει εδώ ή σε πμ για να του στείλω πρόσκληση :) ευχαριστώ

3
Πρόσφατα έκανα έναν νέο λογαριασμό στο instagram μόνο για commissions και προσπαθώ να μαζέψω ένα κοινό σιγά σιγά.
https://prnt.sc/jsyjcv (αν δε δουλεύει το spoiler αυτό είναι το ίδιο)
Spoiler: show

Αν κάποιος ενδιαφέρεται και θέλει να του φτιάξω κάτι ή απλά θέλει να βοηθήσει τότε ας τσεκάρει το προφίλ,ακόμα και ένα follow μετράει :)
Για περισσότερες πληροφορίες εκεί ;D

4
Anime Reviews / Devilman Crybaby (Review)
« on: January 12, 2018, 12:22:05 PM »
Δεν κάνω συχνά review ή μεγάλα ποστ γιατί δεν το έχω με τα λόγια αλλά περίμενα αυτό το άνιμε από όταν ανακοινώθηκε οπότε ας δούμε πως θα πάει...Όπως πολλοί από εσάς δεν θα γνωρίζεται (Ντροπή σας κιόλας :P) το Devilman Crybaby είναι ενα άνιμε που βγήκε μέσω του Netflix(το οποίο μετά από σαχλαμάρες όπως το neo yokio μάλλον είπε να βγάλει και κανα καλό άνιμε) και είναι βασισμένο στο manga Devilman το οποίο ενέπνευσε πολλά manga/anime επιτυχίες όπως το berserk και το neon genesis evangelion.Το manga ξεκίνησε το 1972 όποτε είναι αρκετά παλιό,έτσι αυτό το adaptation το εκσυγχρονίζει κάπως για την εποχή μας καθώς καλύπτει και κάποια σημεία στην πλοκή που δεν υπήρχε πολύ συνοχή.

Δεν θα πω πολλά για την ιστορία γιατί βασίζεται στο σοκ που σου προκαλεί,οπότε θα πω πως η ιστορία δείχνει πολύ ρεαλιστικά και ωμά τι θα συνέβαινε αν μάθαινε ο κόσμος πως δαίμονες ζουν ανάμεσα μας.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ πως δεν είναι για όλους αυτό το άνιμε,εκμεταλλέυεται πλήρως την πλατφόρμα του netflix και το gore,sex,ψυχοπλάκωμα κτλ χτυπάνε ταβάνι,σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να παιχτεί στην τηλεόραση και ακόμα και εγώ που είμαι fan του manga δυσκολεύτηκα να παρακολουθήσω κάποια σημεία.
Η μουσική περίμενα πως θα είναι κάτι προς ροκ όπως ήταν στα ova που είχαν βγει παλιά αλλά όχι,ήταν ηλεκτρονική...και προς έκπληξη μου ταίριαζε απόλυτα,το animation κάποιες φορές ήταν τόσο απλό που ήταν σαν να κουνιέται το background αντί για τον χαρακτήρα ενώ έδειχνε πως περπατάει όμως σαν σύνολο ήταν πολύ κάλο το animation για αυτό που ήθελε να δείξει.Το σχέδιο με την πρώτη ματιά ίσως να μη φανεί τίποτα το εντυπωσιακό,η αντίδραση μου στη αρχή του πρώτου επεισοδίου ήταν "τι είναι αυτό?? πως είναι έτσιιι xD"  αλλά αργότερα το συνηθίζεις.Δεν υπήρχε επεισόδιο που να μην είναι καλό,πάντα κάτι γινόταν,μετά τα μισά επεισόδια (έχει 10 επεισόδια,οπότε μετά το 5) πάει με πιο γρήγορο ρυθμό και αυτό ενοχλεί κάποιους αλλά έτσι ήταν και στο original όποτε εμένα δεν με πείραξε.Οι χαρακτήρες ήταν γεμάτοι προσωπικότητα και υπήρχαν νέοι χαρακτήρες και νέα μονοπάτια που ακολουθούσαν παλιοί χαρακτήρες,έτσι υπήρχαν εκπλήξεις και για όσους ξέραν το manga,κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα.
Tέλος,θέλω πω πως σαν adaptation παρόλο που δεν είναι απόλυτα πιστό στο original ίσως είναι ΤΟ καλύτερο adaptation της σειράς και ίσως καλύτερο από το manga ακόμα,πήρε το αρχικό και επεκτάθηκε πάνω σε αυτό κάνοντας το ταυτόχρονα πιο σύγχρονο και διατηρώντας τα μηνύματα που ήθελε να περάσει.Κατά την γνώμη μου είναι σίγουρα υποψήφιο για άνιμε της χρονιάς και ας είμαστε μόνο 2 εβδομάδες στο νέο έτος.

5
Anime, Manga News / Νέα ταινία dragonball το 2018!
« on: December 17, 2017, 06:16:29 PM »
Καλά διαβάσατε,μια νέα ταινία ανακοινώθηκε για τον Δεκέμβρη του 2018,με θέμα τους saiyan.Ως συνήθως θα αναμειχθεί και ο toriyama με το σενάριο και τον σχεδιασμό των χαρακτήρων

Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ταινία γιατί θέλω να πιστεύω πως η ταινία θα είναι για τον Yamoshi,τον πρώτο super saiyan god.Που πρόσφατα μάθαμε απο τον toriyama πως είναι αυτός ο πρώτος super saiyan που αναφέρουν απο την εποχή του dbz.

6
Anime, Manga News / My Hero Academia The Movie
« on: December 10, 2017, 05:25:54 PM »
Όπως βλέπεται και στον τίτλο το My Hero Academia θα αποκτήσει την δίκη του ταινία που ως τώρα έχει τον τίτλο ''My Hero Academia The Movie'' δεν γνωρίζω αν θα αλλάξει αυτό αλλά η ταινία θα έχει δική της ιστορία,θα δείξει το παρελθόν ενός χαρακτήρα,στην ταινία θα συμπεριλαμβανονται και οι χαρακτήρες της τάξης Α.Η ταινία θα βγει το καλοκαίρι του 2018.

7
Παιχνίδια, events / Μια νύχτα στην Sick City V2
« on: November 10, 2017, 04:00:52 PM »
Μια νύχτα στην Sick City ήταν προσκεκλημένοι 9 άτομα για μια ξενάγηση στο Sick HQ.Όταν η ξενάγηση κόντευε στο τέλος της,ο καθένας ήταν ελεύθερος να περιηγηθεί στον χώρο για ένα διάστημα,λίγες στιγμές αργότερα σήμανε συναγερμός,όλοι συγκεντρώθηκαν σε ένα σημείο για να μάθουν τι συνέβη.Ο Fullmetal Alchemist είχε βρεθεί νεκρός,έτσι χωρίς καθυστέρηση κλειδώθηκαν όλες οι πόρτες ώσπου να βρεθεί ο δολοφόνος.
 Κανόνες:
Spoiler: show
Το παιχνίδι παίζεται σε γύρους. Ο κάθε γύρος έχει δύο φάσεις.

Η πρώτη φάση είναι η Ημέρα. Τότε οι παίκτες αποφασίζουν και ψηφίζουν ποιος είναι ο δολοφόνος ώστε να εκτελεστεί. Οι ψήφοι να γράφονται με κόκκινο χρώμα κειμένου. Όποιος έχει τις περισσότερες ψήφους, βγαίνει από το παιχνίδι.

Η επόμενη φάση είναι η Νύχτα. Τότε οι Δολοφόνοι αποφασίζουν ποιον θα σκοτώσουν και ενημερώνουν τον Αφηγητή.

Όταν γίνει και αυτό ο Αφηγητής δίνει το έναυσμα για την επόμενη Ημέρα. Και ούτω καθ'εξής...

Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι
Α. Όλοι οι Δολοφόνοι πιαστούν/σκοτωθούν
Β.Οι Δολοφόνοι ελαττώσουν τον αριθμό των μη-Δολοφόνων ίσο με το δικό τους.


Επιπλέον Πληροφορίες:
Spoiler: show
-Απαγορεύεται να πείτε σε άλλο άτομο τον ρόλο σας  :-X
Παίξτε δίκαια.
-Κατά την διάρκεια της μέρας μιλήστε όλοι τουλάχιστον μια φορά προσαρμόζοντας τα λεγόμενα σας στον χαρακτήρα του ήρωα που επιλέξατε!
-Όταν κάνετε roleplay(rp), παρακαλώ πάνω πάνω να γράφετε με μπλε τον ήρωα σας, από κάτω να τοποθετείτε μια εικόνα του και στην συνέχεια το rp σας (την εικόνα αν δεν θέλετε μην την βάζετε κάθε φορά,αλλά έστω την πρώτη φορά για να ξέρει ο καθένας πως είναι ο χαρακτήρας σας)
-Το άτομο που θέλετε να κατηγορήσετε να το γράφετε με κόκκινο, αν υποπτεύεστε κάποιον με πορτοκαλί, αν θέλετε να αναφερθείτε σε ένα άτομο φιλικό-που δεν θεωρείτε ύποπτο, με πράσινο και τέλος αν θέλετε να κάνετε αναφορά σε νεκρό παίχτη μπορείτε να επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα πχ καφέ .


Ρόλοι:
Spoiler: show
-Υπάρχουν 2 δολοφόνοι, οι οποίοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Τη νύχτα στέλνουν και οι 2 προσωπικό μήνυμα στον αφηγητή (σε εμένα) με το όνομα αυτού που θέλουν να σκοτώσουν
-Υπάρχουν 2 επιθεωρητές, οι οποίοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Αν ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον μπορούν να συνεργαστούν.Κατά τη διάρκεια της μέρας οι επιθεωρητές στέλνουν προσωπικό μήνυμα στον αφηγητή κάνοντας μία ερώτηση για 1 άτομο (π.χ. Τι ρόλος είναι ο τάδε).
-Υπάρχει 1 ρουφιάνος. Ο ρουφιάνος ξέρει ποιος είναι τι αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει "μυστικά" την ταυτότητα του σε κανένα ο ρόλος του θα είναι βοηθητικός...
1)Αν κάποιος επιθεωρητής μπορέσει να ανακαλύψει εντός παιχνιδιού τον ρουφιάνο μπορεί να του κάνει μόνο μια ερώτηση σε όλο το παιχνίδι όποτε αυτός θέλει για κάποιον που υποψιάζεται...
2)Αν οι δολοφόνοι ανακαλύψουν το ρουφιάνο μπορούν να ανταλλάξουν την ζωή του για να σκοτώσουν τον  επιθεωρητή(μετά από αυτό όμως οι δολοφόνοι δεν μπορούν να τον σκοτώσουν...)
-Τέλος, υπάρχουν 4 πολίτες. Σκοπός τους είναι να επιβιώσουν και να βρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους δολοφόνους! Δεν πρέπει να αφήνουν ούτε μια κουβέντα να πάει χαμένη γιατί μπορεί να οδηγήσει στους δολοφόνους!


Παίχτες:
Spoiler: show

1)Rori-Puck
2)blackpower21-Nine
3)kontorevi8oulis-Killua
4)Saiyan-Gohan->ρουφιάνος
5)χοκινακος-Cracker->πολίτης
6)NikosV20-Netero->δολοφόνος
7)teo13-Vash the stampede->πολίτης
8 )BuggystarC-Victoria Seras->επιθεωρητής
9)xxJustAnotherOtaKuxx-Faye->επιθεωρητής


Και η έτσι ξημέρωσε στην sick city
Περιμένω πμ από τους επιθεωρητές

Pages: [1] 2 3 ... 6