Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - eminemlp

Pages: [1] 2 3
1
Gaming / One Piece: Burning Blood
« on: September 15, 2015, 11:26:22 AM »
One Piece Burning Blood


Πριν λίγες ώρες κατά τη διάρκεια της "SCEJA Press Conference" η Bandai Namco ανακοίνωσε το "One Piece Burning Blood" για Playstation 4 και PsVita. Βάση πρώτων πληροφοριών καθώς και του trailer το game θα εστιάζει κυρίως στις μάχες ενώ παρατηρούμε πολλές ομοιότητες με τα "Ninja Storm" games της σειράς του Naruto. Προς το παρόν δόθηκε στη δημοσιότητα μόνο το παρακάτω trailer ενώ περαιτέρω πληροφορίες αναμένονται να δοθούν σύντομα μέσω του Tokyo Game Show και μελλοντικών τευχών του "Jump Magazine".


2

Το "Legends of Tomorrow" είναι μία από τις νέες σειρές της Dc η οποία, όπως και το "The Flash", αποτελεί spinoff του "Arrow". Η σειρά είχε εγκριθεί εδώ και μήνες και συνοδευόταν με πολλές φήμες γύρω από τον τίτλο της, παρόλα αυτά πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε ο Official τίτλος και λίγες ώρες πριν δημοσιεύθηκε και το 1ο "First Look" video.


Η ιστορία ξεκινάει με, έναν απατεώνα που μπορεί να ταξιδέψει στον χρόνο, τον Rip Hunter, ο οποίος θα πρέπει να μαζέψει μια (όχι και τόσο) ομάδα η οποία απαρτίζεται από ήρωες και κακοποιούς με σκοπό να αποτρέψουν μια αποκαλυπτική καταστροφή που θα επηρεάσει όχι μόνο την γη, αλλά όλο το σύνολο του χρόνου. Συγκεκριμένα, η ομάδα αποτελείται από τους εξής χαρακτήρες : Ray Palmer (The Atom), Leonard Snart (Captain Cold), Mick Rory (Heat Wave), Sara Lance (White Canary), Ronnie Raymond & Dr. Martin Stein (Firestorm) και Kendra Saunders (Hawkgirl). Θα καταφέρει άραγε η "ομάδα" να ξεπεράσει τις διαφορές της και να συνεργαστούν όλοι σωστά;


Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται στο "CW" από το φθινόπωρο, άγνωστη όμως παραμένει η ακριβής ημερομηνία έναρξης.

3
Η Ιαπωνική πρεσβεία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Japan Foundation και την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, οργανώνουν ένα Φεστιβάλ Ταινιών Anime, που παρουσιάζεται στα πλαίσια του προγράμματος «Περιοδεύον Φεστιβάλ Ιαπωνικού Κινηματογράφου».

Στο πρόγραμμα του αφιερώματος περιλαμβάνονται έξι βραβευμένες ταινίες anime που παρουσιάζονται σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα (στα ιαπωνικά με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους).

Πιο αναλυτικά:
 • Komaneko – The Curious Cat

Το Komaneko έχει για ηρωίδα μια ανθρωπομορφική γάτα που προσπαθεί να φτιάξει ένα anime. Είναι η πρώτη ταινία που φτιάχτηκε στην Ιαπωνία με την τεχνική του stop motion. Προβλήθηκε για πρώτη φορά εκτός Ιαπωνίας το 2009 στην Γαλλία.

Trailer

 • Hide and Seek

Το ‘Hide and Seek’ αφορά μια παρέα παιδιών που παίζουν κρυφτό, φορώντας αλεπουδίσιες μάσκες, κοντά σε μια εγκαταλελειμμένη παλιά πόλη. Ξαφνικά ένα, ένα αρχίζουν να εξαφανίζονται. Ένα από αυτό ο Hikora θα μπει στο παιχνίδι με σκοπό να βρει την χαμένη του αδερφή.

Trailer

 • Science Ninja Team Gatchaman: The Movie

Η ταινία είναι του 1978 και είναι μια σούμα της σειράς. Μια ομάδα πέντε σούπερ ηρώων που λέγονται Gatchaman προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο.

Trailer

 • SOS! Tokyo Metro Explorers: The Next

Κατά την διάρκεια μιας μετακόμισης ο Ryuhei που πάει ακόμη δημοτικό βρίσκει ένα παλιό σχολικό τετράδιο του πατέρα του που γράφει για έναν κρυμμένο θησαυρό στους υπόγειους σταθμούς του μετρό του Τόκιο. Μαζί με τον μικρό αδερφό και τρεις φίλους του ξεκινάνε μια περιπέτεια που θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας κοινότητας από εκκεντρικούς χαρακτήρες όπως έναν γέρο στρατιώτη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου που πιστεύει ότι ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει.

Trailer

 • NEGADON: The Monster from Mars

Το 2025,  μια διαστημική αποστολή προσγειώνεται στον Άρη που ανακαλύπτει ένα γιγαντιαίο πέτρωμα που το μεταφέρει πίσω στη Γη. Mέσα κρύβει ένα τεράστιο εξωγήινο τέρας, τον Negadon.

Trailer

 • Planzet

Η ταινία διαδραματίζεται στο 2053, και ο ήρωας είναι στρατιώτης που πολεμάει με την συμμαχία της Γης προσπαθεί να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του από εξωγήινους που εισέβαλαν στον πλανήτη και έφεραν την καταστροφή.

Trailer

Προβολές
 
Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου

19:30
Komaneko -The Curious Cat (2006)
Hide and Seek (2005)
 
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου

20:00
Science Ninja Team Gatchaman (1978)
22:00
SOS! Tokyo Metro Explorers: The Next (2006)
Planzet (2010)
 
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

18:00
NEGADON: The Monster from Mars (2005)
Hide and Seek (2005)
Planzet (2010)
20:00
Komaneko -The Curious Cat (2006)
SOS! Tokyo Metro Explorers: The Next (2006)
22:00
Science Ninja Team Gatchaman (1978)
 
Kυριακή 1 Μαρτίου

18:00
Komaneko -The Curious Cat (2006)
SOS! Tokyo Metro Explorers: The Next (2006)
20:00
Science Ninja Team Gatchaman (1978)
22:00
NEGADON: The Monster from Mars (2005)
Hide and Seek (2005)
Planzet (2010)

Τέλος, οι ταινίες θα προβληθούν στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48 και Μεγ. Αλεξάνδρου 134-135, Κεραμικός, Αθήνα).
Ημερήσια Είσοδος: 5€.

4
Gaming / Batman: Arkham Knight
« on: October 27, 2014, 06:19:16 PM »
  Batman: Arkham Knight

  Το Batman: Arkham Knight είναι ο επερχόμενος τίτλος των Rocksteady Studios και Warner Bros, σε συνεργασία πάντα με την Interactive Entertainment και την Microsoft Windows για το Playstation 4 και το Xbox ONE αντίστοιχα. Βασισμένο στον κλασικό super hero της Dc Comics, ο 4ος αυτός τίτλος της σειράς είναι διάδοχος του Batman Arkham Origins που κυκλοφόρησε η Warner Bros. Games Montréal το 2013. Ο Kevin Conroy για ακόμη μια φορά θα δώσει την φωνή του στον σκοτεινό ιππότη του Gotham. Το game έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου του 2015.  Η ιστορία του παιχνιδιού εξελίσσεται ένα χρόνο μετά από τα γεγονότα του Batman: Arkham City (2011), καθώς ακολουθεί τον Batman στο απόγειο των ικανοτήτων του να πολεμάει τον Scarecrow, ο οποίος επέστρεψε στο Gotham City για να ενώσει τους μεγαλύτερους εχθρούς του Batman με τελικό στόχο την δολοφονία του σκοτεινού ιππότη.


  Πολλά gadgets και gameplay στοιχεία  από προηγούμενα games της σειράς Arkham επιστρέφουν, συμπεριλαμβανομένου των grapnel gun, line launcher, batarangs, το σύστημα countering και τέλος το detective vision. Πλέον, ο Batman θα μπορεί να χρησιμοποιεί κάποια από τα gadgets όπως τα batarangs και το line-launcher καθώς πετάει πάνω από το Gotham. Ο παίκτης θα μπορεί να πετάει με τον Batman (κλασικά) με την χρήση της μπέρτας του, η βασική διαφορά στο σύστημα πτήσης είναι πως αυτή την φορά το gliding θα γίνεται για περισσότερη ώρα και σε συνεργασία με την χρήση των gadgets θα δίνει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ανύψωση και απότομη αλλαγή κατεύθυνσης άρα και ευκολία σε πτήσεις μεγαλύτερης απόστασης. Ακόμα, θα υπάρχει ένα νέο είδος batarang το οποίο θα είναι ικανό να συλλέξει πληροφορίες για το περιβάλλον τριγύρω.
  Αλλαγές υπάρχουν και στο σύστημα μάχης. Πλέον ο παίκτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί συνδυασμό επιθέσεων σε ζαλισμένους εχθρούς χωρίς να χαλάει το σερί. Επίσης θα μπορεί να αποφύγει επιθέσεις εχθρών και έπειτα να τους πετάει πάνω σε άλλους προκαλώντας έτσι μεγαλύτερη ζημιά. Όλοι οι εχθροί, πλέον, θα μπορούν να χρησιμοποιούν charge και tackle επιθέσεις, κάτι που στα προηγούμενα παιχνίδια έκαναν μόνο οι μεγαλόσωμοι.  Ο Batman θα μπορεί να φτάσει σχάρες από μεγαλύτερη απόσταση και επιπλέον να κρέμεται απευθείας αντί να στέκεται πάνω σε αυτές. Επιπλέον το "Fear Takedown" σύστημα είναι ενισχυμένο καθώς θα μπορεί πλέον να νικήσει έως και 3 εχθρούς στη σειρά αρκεί να παραμείνει απαρατήρητος, κάθε φορά που ο Batman κατατροπώνει  ένα εχθρό ο χρόνος επιβραδύνεται και έτσι ο χρήστης μπορεί να σκεφτεί την επόμενη επίθεση. Επικίνδυνα αντικείμενα όπως ηλεκτρογεννήτριες μπορούν να γίνουν κομμάτι της μάχης δημιουργώντας έτσι καταπληκτικές "επιθέσεις περιβάλλοντος".Ο Batman θα μπορεί να αφοπλίζει εχθρούς που κρατάνε όπλα όπως μπαστούνια κ.λ.π. και να τα χρησιμοποιεί για να επιτεθεί κάποιες φορές πριν σπάσουν. Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι που είναι εξοπλισμένοι με όπλα που μπορούν να κάνουν σημαντική ζημιά στον Batman. Το παιχνίδι επιπλέον περιέχει "controller rumble-driven" και "hacking mini game" καθώς και τα "Riddler Trophies" επιστρέφουν.  Batmobile
  Στο παιχνίδι θα περιλαμβάνεται και το Batmobile ως drivable όχημα. Το αλεξίσφαιρο όχημα θα μπορεί ο χρήστης να το καλέσει σε οποιοδήποτε σημείο αυτός επιθυμεί ενώ είναι με τα πόδια ή στον αέρα. Το όχημα έχει τις ιδιότητες να πραγματοποιεί άλματα, speed boosts, επιτόπου περιστροφή, να διαλύει αντικείμενα όπως δέντρα και να ρίχνει πυρά τα οποία θα καταστρέφουν οχήματα αντιπάλων. Ο Batman  θα μπορεί να εκτινάσσεται και να ξεκινάει gliding πάνω από το Gotham. Κάποιοι εχθροί θα τρέχουν προς το σημείο που θα βρίσκεται το Batmobile προσπαθώντας να το καταστρέψουν έτσι θα χρειάζεται ο Batman να τους επιτεθεί ενώ κάποιοι θα χάνουν από το αυτόματο αμυντικό σύστημα του οχήματος. Όπως και ο Batman, έτσι και το Batmobile θα έχει upgrades με νέες ιδιότητες. Χρήση του Batmobile θα απαιτείται και για την απόκτηση κάποιων Riddler Trophies. To Batmobile θα έχει δύο modes τα "Pursuit" και "Battle" τα οποία θα εναλλάσσονται οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο παίκτης. Το "Pursuit mode" βοηθάει να πηγαίνει ο χρήστης από περιοχή σε περιοχή και για να φέρει εις πέρας κάποια "driving challenges". Στο "Battle mode" το Batmobile γίνεται κάτι σαν τανκ και επιτρέπει κίνηση 360 μοιρών ενώ έχει ολόκληρο οπλοστάσιο που θα δίνει πολλές επιλογές ανάμεσα σε Valcan gun, για γρήγορες επιθέσεις, πυραύλους για wide-raging επιθέσεις και άλλα. Τέλος το Batmobile θα ελέγχεται και από απόσταση όταν ο παίκτης βρίσκεται στο εσωτερικό κτηρίων βοηθώντας έτσι στην λύση μυστηρίων.  Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις :
  • Retail Edition  • Batman Statue Edition  • Batmobile Edition

  [/list]


  "Evening The Odds"


  "Father to Son"  Batmobile Battle Mode Gameplay

  5
  Είναι γεγονός πως, και στη μεγάλη καθώς και στην μικρή οθόνη, ταινίες και σειρές αντίστοιχα οι οποίες αφορούν Super Heroes έχουν αρχίσει και πληθαίνουν εντυπωσιακά. Τρανή απόδειξη είναι οι, συνολικά, 30 ταινίες που θα κυκλοφορήσουν από την Marvel και την Dc ως το 2020. Στις παρακάτω λίστες υπάρχουν όλοι οι τίτλοι και οι ημερομηνίες έκδοσης των ταινιών που πρόκειται να βγουν. Σταδιακά θα ανανεώνω τις λίστες με νέους τίτλους κάθε φορά που θα δημοσιεύονται.
  **Οι τίτλοι σε παρένθεση δεν είναι όλοι εξακριβωμένοι. TBA : To Be Announced  **
  H Marvel έχοντας ξεπεράσει πλέον κατά πολύ την Dc, στον συγκεκριμένο τομέα, λόγω της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισε από το franchise του IronMan και των Avengers συνεχίζει την λαμπρή της πορεία δίνοντας μας τις ακόλουθες ταινίες :

  2015
  • 1 Μαΐου - The Avengers Age of Ultron
  • 19 Ιουνίου - Fantastic Four
  • 17 Ιουλίου - Ant-Man

  2016
  • 6 Μαΐου - Captain America 3: Civil War
  • 27 Μάιου - X-Men: Apocalypse
  • 8 Ιουλίου - Doctor Strange
  • 11 Νοεμβρίου - Sinister Six
  • Δεκέμβριος  - Sandman

  2017
  • 2017 - Venom/Carnage
  • 2017 - TBA ταινία από τον κόσμο του Spider-Man με πρωταγωνίστρια γυναίκα
  • 3 Μαρτίου - Wolverine 3
  • 5 Μαΐου - TBA ταινία (Thor 3 : Ragnarok)
  • 14 Ιουλίου - Fantastic Four 2
  • 28 Ιουλίου - Guardians Of The Galaxy 2 : War Of The Kings
  • 3 Νοεμβρίου - TBA ταινία (Black Panther)

  2018
  • 2018 - The Amazing Spider-Man 3
  • 4 Μαΐου - TBA ταινία
  • 6 Ιουλίου - TBA ταινία (Avengers : Infinity Stones (Part 1&2))
  • 13 Ιουλίου - TBA ταινία (?X-Men?)
  • 2 Νοεμβρίου - TBA ταινία (World War Hulk)

  2019
  • TBA ταινία (The Inhumans)

  Η Dc όπως είχε ανακοινώσει έχει σκοπό να δημιουργήσει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν σε συνεργασία πάντοτε με την Warner Bros, η οποία μέχρι στιγμής έχει συμφωνήσει με όλες τις ιδέες που της έχουν προταθεί έως τώρα. Με μικρότερα αλλά σταθερά βήματα η Dc αποφάσισε να φέρει στην μεγάλη οθόνη μερικούς από τους αγαπημένους μας Super Heroes. Έτσι ανακοίνωσε πως θα εκδώσει τις ακόλουθες ταινίες :

  2016
  • 25 Μαρτίου - Batman V Superman : Dawn of Justice
  • Ιούλιος - Shazam
  • 5 Αυγούστου - TBA ταινία

  2017
  • 23 Ιουνίου - Justice League
  • 17 Νοεμβρίου - TBA ταινία
  • Δεκέμβριος - Flash/Green Lantern

  2018
  • 23 Μαρτίου - TBA ταινία
  • Μάιος - Man of Steel 2
  • 27 Ιουλίου - TBA ταινία

  2019
  • 5 Απριλίου - TBA ταινία
  • 14 Ιουνίου - TBA ταινία

  2020
  • 3 Απριλίου - TBA ταινία
  • 19 Ιουνίου - TBA ταινία

  6
  Gaming / One Piece Pirate Warriors 3!
  « on: October 04, 2014, 06:32:15 PM »
  One Piece Pirate Warriors 3
  Οι "Bandai Namco" και "Koei Tecmo" έδωσαν στην δημοσιότητα το  teaser trailer  για το νέο One Piece: Pirate Warriors 3.
  Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita στις 26/03/2015 (JP) και στις 28/08/2015 σε Αμερική και Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί πως η έκδοση για το Pc θα διανέμεται μόνο μέσω του steam καθώς δεν θα υπάρξει retail έκδοση.


  Gameplay
    Το gameplay θα είναι παρόμοιο με τους 2 πρώτους τίτλους της σειράς, με ελάχιστες βελτιώσεις, όπως για παράδειγμα ο Luffy ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε Haki με μία εντολή, ή όπως ο Zoro που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει όσα Katana επιθυμεί με αποτέλεσμα τεχνικές όπως το one sword style από το Alabasta Arc.
    Άλλο ένα νέο feature του game θα είναι το "Kizuna Rush" στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να καλέσει κι άλλους χαρακτήρες στη μάχη και να επιτίθεται με combination attack. Μέχρι και 4 χαρακτήρες θα γίνεται να καλέσει ο παίκτης κάνοντας έτσι την επίθεσή του ακόμη πιο ισχυρή.
    Επιπρόσθετα μαζί με το "story mode" θα υπάρχει,ως συνήθως, και το "Dream Log" στο οποίο ο χρήστης θα ξεκλειδώνει αντικείμενα και χαρακτήρες κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Και σε αυτό το mode θα υπάρχουν μάχες με γιγάντια bosses.


  Χαρακτήρες

  Playable Χαρακτήρες
  • Monkey D. Luffy
   Spoiler: show
  • Roronoa Zoro
   Spoiler: show
  • Nami
   Spoiler: show
  • Usopp
   Spoiler: show
  • Sanji
   Spoiler: show
  • Tony Tony Chopper
   Spoiler: show
  • Nico Robin
   Spoiler: show
  • Franky
   Spoiler: show
  • Brook
   Spoiler: show
  • Trafalgar Law
   Spoiler: show
  • Sabo
   Spoiler: show
  • Donquixote Doflamingo
   Spoiler: show
  • Jinbe
   Spoiler: show
  • Dracule Mihawk
   Spoiler: show
  • Buggy
   Spoiler: show
  • Crocodile
   Spoiler: show
  • Enel
   Spoiler: show
  • Bartholomew Kuma
   Spoiler: show
  • Marshall D. Teach
   Spoiler: show
  • Fujitora
   Spoiler: show
  • Smoker
   Spoiler: show
  • Tashigi
   Spoiler: show
  • Rob Lucci
   Spoiler: show
  • Gekko Moriah
   Spoiler: show
  • Portgas D. Ace
   Spoiler: show
  • Edward Newgate
   Spoiler: show
  • Aokiji
   Spoiler: show
  • Magellan
   Spoiler: show
  • Emporio Ivankov
   Spoiler: show
  • Caesar Clown
   Spoiler: show
  • Akainu
   Spoiler: show
  • Kizaru
   Spoiler: show
  • Perona
   Spoiler: show
  • Boa Hancock
   Spoiler: show
  • Marco
   Spoiler: show
  • Monkey D. Garp
   Spoiler: show
  • Shanks
   Spoiler: show


  Τοποθεσίες
  • Shells Town
  • Syrup Village
  • Baratie
  • Arlong Park
  • Loguetown
  • Drum Island
  • Alabasta
  • Skypiea
  • Thriller Bark
  • Sabaody Archipelago
  • Impel Down
  • Marineford
  • Fishman Island
  • Dressrosa

  Με κάθε pre-order δώρο μία θήκη με τους «3 Brothers» και DLC πακέτο με 2 κοστούμια και 2 αποστολές.
  (Τα καταστήματα στην Ελλάδα προς το παρόν δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση όσον αφορά το steelbook και τα DLC, οπότε ενδέχεται εάν έχετε προπαραγγείλει τον τίτλο να μην συμπεριλαμβάνονται στην αγορά σας. )  Doflamingo Edition για PS4 και για PS3  Gameplay

  One Piece Pirate Warriors 3 Gameplay PS4 - Complete Fishman Island Stage (Hody Jones Boss Battle)

  One Piece: Pirate Warriors 3 - Official Trailer 3
  Spoiler: show

  One Piece: Pirate Warriors 3 - Official Trailer 4
  Spoiler: show

  One Piece: Pirate Warriors 3 - Mihawk, Buggy, Smoker & Tashigi Gameplay
  Spoiler: show

  One Piece Pirate Warriors 3 - Rob Lucci Aokiji Usopp Sanji Gameplay
  Spoiler: show

  One Piece: Pirate Warriors 3 - Sabo, Ace, & Chopper Gameplay
  Spoiler: show

  One Piece: Pirate Warriors 3 - Fujitora, Flamingo, Law & Luffy Gameplay
  Spoiler: show

  One Piece Pirate Warriors 3 Gameplay Nami, Zoro, Enel, Crocodile
  Spoiler: show

  One Piece Pirate Warriors 3 - Unexpected Adventure
  Spoiler: show

  One Piece Pirate Warriors 3 - Dressrosa


  DLC PACKS

  Το πρώτο DLC Pack περιλαμβάνει :

  • 4 νέα missions:
  • East Blue, All serene!
  • We are the World Gorvement!
  • Whitebeard vs New Fishman Pirates
  • Ace of Coliseum
  • Και 4 αποκλειστικά costumes:
  • Trafalgar Law (Dressrosa)
  • Nami (Bride dress)
  • Boa Hancock (3D2Y Movie)
  • Tashigi (Punk Hazard)
  Το πακέτο επίσης περιλαμβάνει ως δώρο 5 costumes από το "One Piece: Pirate Warriors 2".

  Το δεύτερο DLC Pack περιλαμβάνει :

  • 4 νέα missions:
  • Surgeon of Death
  • Counter World Gorvement Warfare
  • Counter Pirates Warfare
  • The treasure survival in the Sky Islands
  • Και 4 αποκλειστικά costumes:
  • Nami (Dressrosa)
  • Shanks (Strong World)
  • Nico Robin (Dressrosa)
  • Perona (Thriller Bark)
  Το πακέτο επίσης περιλαμβάνει ως δώρο 5 costumes από το "One Piece: Pirate Warriors 2".

  7
  Ταινίες, τηλεοπτικές σειρές / Gotham
  « on: May 13, 2014, 04:19:08 PM »


  Πριν γίνει ο "Penguin" ήταν ο Oswald Cobblepot
  Spoiler: show


  Πριν γίνει η "Catwoman" ήταν η Selina Kyle
  Spoiler: show


  Πριν γίνει ο "Riddler" ήταν ο Edward Nygma
  Spoiler: show


  Πριν γίνει η "Poison Ivy" ήταν η Ivy Pepper
  Spoiler: show


  Πριν γίνει ο "Batman" ήταν ο Bruce Wayne
  Spoiler: show
  Η ιστορία πίσω από την άνοδο του διοικητή James Gordon στην Gotham City χρόνια πριν την άφιξη του σκοτεινού ιππότη. Η ιστορία ξεκινάει με τον νέο, ακόμη, ντεντέκτιβ James Gordon ο οποίος μόλις έχει προσληφθεί στο αστυνομικό τμήμα της Gotham City και σε συνεργασία με τον Harvey Bullock προσπαθούν να λύσουν ένα από τα πιο δύσκολα εγκλήματα στο Gotham : τον θάνατο της Martha και του Thomas Wayne. Κατά την εξέλιξη της έρευνας ο Gordon γνωρίζει τον νεαρό Bruce ο οποίος πλέον μένει στο σπίτι του με τον Alfred Pennyworth, που ήταν μπάτλερ της οικογένειας. Στην συνέχεια ο Gordon καλείται να αντιμετωπίσει το αφεντικό της συμμορίας Fish Mooney. Ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει μια υπέροχη φιλία με τον νεαρό Bruce η οποία θα καθορίσει ολοκληρωτικά το μέλλον του αλλά και το μέλλον της Gotham City.
  Λέγεται πως, η σειρά θα κυκλοφορίσει φθινόπωρο του 2014 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα από το Αμερικάνικο κανάλι Fox.  Pages: [1] 2 3

  SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal