Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Katakuri

Pages: [1] 2 3 ... 7
1
Δεν θεοποιω τίποτα απλά είναι τόσο καλύτερα αυτά τα 2.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου βάζεις βαθμολογίες...Και ειδικά από Mal...Έχω δική μου αποψη-αντιληψη και κρίνω, δεν χρειάζομαι το Mal.

Μπορώ να ψάξω και εγώ και να σου πω το ενα στο anidb έχει 9,2 και το άλλο 8,03

Προφανώς είναι καλύτερα, γι' αυτό έδωσα προσωπική βαθμολογία μεγαλύτερη από 8.5 που έδωσα στο kimetsu. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί με ρώτησες αν θα έβαζα 11 στο HxH. Επειδή θα του έβαζες εσύ 11/10 και σ' αρέσει πολύ; Δεν αρέσει σε όλους τόσο πολύ το συγκεκριμένο όπως σ' εσένα.

Το Mal στο έβαλα όχι επειδή είναι Mal, αλλά επειδή είναι μια πλατφόρμα... που θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε πλατφόρμα... αλλά αν μη τι άλλο έχει δυνατότητα να δώσεις βαθμολογία σε ένα άνιμε. Σε αυτό το άνιμε επίσης, βλέπω 560.000 άτομα να δίνουν 9.1/10 κι εγώ να δίνω 9/10, άρα θεωρώ ότι έχω μια, ως επί το πλείστον, αντικειμενική άποψη. Σεβαστή η άποψη και η κρίση του καθενός, αλλά μπορώ να διαφωνήσω όταν 9/10 άτομα βλέπουν ένα πορτοκάλι, και ο ένας λέει ότι είναι μήλο.

2
Αρχικά επειδή βλέπω μιλάς πολύ για μάνγκα, να εξηγηθώ ότι μιλάω καθαρά για το άνιμε, όχι για μάνγκα. Δεν διαβάζω κανένα μάνγκα αυτήν τη στιγμή.


Απο που προέρχονται οι διαφορες τεχνικες κτλπ το εξηγεί στην συνέχεια δεν χρειαζεται να βιάζεσαι

Είμαι στο 23 επεισόδιο όπως είπα και, αν δεν κάνω λάθος, έχει άλλα 3 να δω. Αν μέσα σε αυτά τα 3 εξηγήσει, οκ, αλλά μου φαίνεται δύσκολο.

Κατα τα αλλα δεν πρεπει να συγκρίνουμε σονεν οπως naruto one piece me demon slayer...τα 2 πρωτα ειναι κλασικα σονεν που ο πρωταγωνιστής θελει να γινει ο δυνατοτερος κτλπ...στο demon slayer δεν ειναι ετσι..οι χαρακτηρες εκει θελουν να εξαλείψουν τους δαιμονες...αυτος ειναι ο στοχος και εκει εστιάζει...δεν εχω δει τον πρωταγωνιστή να λεει θελω να γινω ο πιο δυνατος hashira που υπήρξε...ακομα και μεταξύ των hashira δεν υπαρχει ανταγωνισμός...πραγμα που στα κλασικα σονεν θα υπήρχε
Σε πιο ακριβώς άνιμε από τα δύο ο πρωταγωνιστής θέλει να γίνει ο δυνατότερος; Άκουσες ποτέ τον Naruto να λέει ότι θέλει να γίνει ο δυνατότερος shinobi ή ο δυνατότερος Hokage; Απλά Hokage ήθελε να γίνει και αυτό έλεγε συνέχεια. Και σε πιο άνιμε ξανά από τα δύο υπήρχε ανταγωνισμός; Είδες ποτέ να ανταγωνίζονται οι Hokage για το ποιος είναι ο καλύτερος; Δεν μπορώ να καταλάβω με βάση τι το λες αυτό. Ίσως σε κάποια άνιμε να ισχύει, αλλά σε καμία περίπτωση το «στα κλασικά σονεν» που έγραψες. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο με την λέξη «κλασικά» που δεν κατάλαβα.


Για εμενα δεν ηταν μικρη η προπόνηση...ασχετο που το έσπρωξαν λιγο στο ανιμ...στο μανγκα μια χαρα τσαπτερς με προπόνηση εχει...δλδ στο  one piece που ακριβως ειναι τα πολλα τσαπτερς με προπόνηση; μεσω της μαχης γινοντουσαν δυνατότεροι
Δεν αναφέρομαι στο μάνγκα, ξανά, αλλά στο άνιμε τουλάχιστον, είδαμε αρκετά επεισόδια για το πώς προπονήθηκε ο Luffy στο Haki ή πώς ανέπτυξε το gear 4.


Οσους σας ενοχλουν τα εφε στα σπαθια φανταζομαι σας ενοχλούν και τα εφε στα σπαθια του ζορο μιχοκ κτλπ που βγαζουν επιθεσης στο άκυρο
Όχι δεν με ενοχλούν. Δεν είπα ποτέ ότι με ενοχλούν αυτά τα εφέ γενικά. Είπα σε αυτό το άνιμε θα ήθελα να μην υπάρχουν, όχι σε όλα.

3
HxH παίρνει ένα 9/10. Το ίδιο και το fma. Καλά άνιμε και τα δύο, αλλά είπαμε, μην θεοποιείς. Επίσης με μια πρόχειρη ματιά στο Mal, βλέπω HxH 9.11 και Kimetsu 8.96.

Τώρα άμα πας αντίθετα στη γνώμη 780.000 ανθρώπων που ψήφισαν, καλώς. No problem, αλλά δεν αλλάζει κάτι.

4
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να δείχνεις σε μια σειρά πολεμικών τεχνών/μαγειών και γενικά τέτοιων φάσεων, τις ικανότητες κάποιου χωρίς να έχεις δείξει πώς τις απέκτησε. Πάρε παράδειγμα τα μεγαλύτερα Shonen (Op, Naruto, DB κτλπ). Όλα τους έχουν δείξει εκπαιδεύσεις (training με rayleigh, kaio, asuma, jiraya και άλλα πολλά). Το να ρίχνεις τον πρωταγωνιστή σε ένα «δωμάτιο» και να μου λες ότι μέσα σε αυτό «εκπαιδεύτηκε», δε μου λέει κάτι. Τι εκπαίδευση έκανε; Πώς βγαίνουν αυτά τα νερά και οι ηλεκτρισμοί από 'δω κι από 'κει; Απλά μου δείχνεις ένα πιτσιρίκι που επειδή θέλει κάτι πολύ, το καταφέρνει. Οκ. Πάλι καλά που έχει ωραίο animation και ήχο. Ιστορία καλή αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αν δεν προσπαθούσαν να κάνουν μία σεζόν να τελειώσει τσακ μπαμ.

Ωστόσο 8.5/10 το παίρνει από εμένα. Χάνει μόνο στα παραπάνω + ότι θα το ήθελα να μην είχε μαγικές ικανότητες. Να ήταν απλή ξιφομαχία. Για εμένα θα ήταν πιο κουλ. Αλλά εντάξει, όπως ξανά είπα, όλα αυτά είναι υποκειμενικά.

5
Καταρχήν όλα είναι υποκειμενικά, ας ξεκινήσουμε απ' αυτό. Κατά δεύτερον, ο λόγος που για εμένα το έτρεξαν πολύ είναι γιατί στα 23 επεισόδια που έχω δει εγώ μέχρι στιγμής, δεν εστίασαν ποτέ στην εκπαίδευση του tanjiro. Μας λέει ότι εκπαιδεύτηκε δύο χρόνια και το μόνο που βλέπαμε είναι να κατεβαίνει ένα βουνό, στο οποίο χρησιμοποιούσαν ίδια scenes συνέχεια. Τρίτον οι μάχες πολύ μικρές, θα μπορούσαν να είναι λίγο μεγαλύτερες.

Καλό το άνιμε, ως αρκετά καλό αλλά για εμένα έπρεπε να είναι η πρώτη σεζόν πάνω από 30 επεισόδια. Α, και ξανά λέω, να μην λέγονται δαίμονες. Δαίμονες βάση θρησκείας συνήθως είναι τα κακά πνεύματα που κυριεύουν ανθρώπινες ψυχές. Σάρκες και αίματα τρώνε/πίνουν τα βαμπίρ/τέρατα. Άσχετο τελείως όμως, όχι αστεία.

6
Μπέρδεμα δεν είχε σε καμία περίπτωση, αλλά όντως, το προχώρησαν πολύ γρήγορα. Δηλαδή καταλαβαίνεις άνετα ότι οι τύποι προσπαθούν να χώσουν ένα άνιμε που θα μπορούσε να είναι 50 επεισόδια σε 26. Αλλά είναι ωραίο. Εμένα το μόνο που δεν μ' άρεσε είναι το "δαίμονας". Πιο πολύ θα έλεγα ότι μοιάζουν και συμπεριφέρονται σαν βρικόλακες, παρά δαίμονες. Anyway.

7
Ανακοινώσεις / One Piece 907
« on: October 20, 2019, 02:50:32 PM »

To επεισόδιο 907 του One Piece είναι έτοιμο.

Δείτε τώρα το επεισόδιο της 20ής επετείου του One Piece! Romance Dawn!

*Ανέβηκε και η τελική έκδοση σε μορφή torrent! Καλή θέαση!

Μην ξεχνάτε να κάνετε "like" και "follow", στο facebook και twitter αντίστοιχα, για να μαθαίνετε πρώτοι πότε βγαίνουν τα επεισόδιά μας! Facebook Twitter

Pages: [1] 2 3 ... 7